Bicicleta BTT

El poble d'Alpens té una geografia privilegiada per als amants de la bicicleta tot terreny (BTT). De fet els passejos en BTT són una de les millors formes de conèixer Alpens i els seus voltants. Per als que en lloc de passejar prefereixen pedalar fort els recomanem dos sensacionals recorreguts, un més local de poc més de 50 km i un altre ja de caràcter comarcal de 217 km

Ruta "Els Carlins"

El Centre BTT Lluçanès ofereix diferents rutes senyalitzades que permeten recórrer aquesta zona de la comarca d’Osona. Una d'aquestes, la ruta 5 anomenada "Els carlins" uneix Alpens amb Prats de Lluçanès. Es tracta d'una interessant ruta de durs desnivells i de gran dificultat tècnica que creua el Lluçanès de nord a sud. Partint d'Alpens, terra de carlins, s'arriba a Prats de Lluçanès vorejant la vall de Merlès i passant pel conjunt arquitectònic de Lluçà.

Quilòmetres: 52,2

Tipus de ruta: Negre

Desnivell: 1.574 m.

Enllaç Centre BTT Lluçanès

 

Traks del Diable

Tracks del diable és un recorregut d'aventura amb bicicleta de muntanya per la comarca d'Osona, passant per les subcomarques del Cabrerès, Vall del Ges, Bisaura i Lluçanès. Es tracta d'un recorregut circular de 217 km i de 6.790 metres de desnivell positiu acumulat que passa per Alpens.

A través de terra de bandolers i aprofitant els senders i camins on passaven Joan de Serrallonga i Perot Rocaguinarda, es pot gaudir d'uns meravellosos paisatges amb unes vistes precioses i estratègiques. Es tracta d'una ruta de llarg recorregut que forçosament s'ha de fer en diverses etapes. El punt de sortida i arribada oficial es troba al poble de Torelló.

Enllaç Traks del diable

Contacte

Alpens Holidays Ripoll 1 / El call 1
Alpens
08587
606022844 alpensholidays@hotmail.com